Foredrag

Jeg elsker at holde foredrag – og jeg er god til det! I de senere år har jeg især holdt foredrag med udgangspunkt i mine bøger. Enkelte gange har det været sammen med min bror, Benny Engelbrecht, som jeg skrev bogen “De politiske håndværkere” sammen med – og bogen “Selvlært” om. Men oftest er der tale om klassiske foredrag – måske suppleret med en sang eller to, jeg selv har skrevet.

Senest er det blevet til foredrag under titlen “Røverhistorier fra forfatterskabet”. Men jeg har også holdt masser af foredrag om fotografi, journalistik, design – og om det registersamfund, jeg skrev en bog om allerede i 1984.

Jeg har også “optrådt” på Teatret Svalegangen med fortællinger om teatrets historie og mit arbejde med at lave bogen om teatrets første 50 år.

I årenes løb er det også blevet til utallige kurser og undervisningsforløb. “Internationalt magasindesign” og “Jagten på tidsånden” er blot nogle af de mange kurser, jeg i tidens løb har gennemført for Den journalistiske Efteruddannelse .

Med en ballast som underviser gennem 13 år på Danmarks Journalisthøjskole er jeg en erfaren underviser. Interne kurser på redaktioner, intensive forløb for ganske små hold – eller kursusdage for flere hundrede deltagere. Jeg har prøvet det meste.

Jeg kommer gerne ud i landet og fortæller om mit forfatterskab. Ring og hør nærmere.