Fotografi

Jeg har altid fotograferet. I mine mange år som aktiv journalist skulle jeg vænne mig til, at det ikke var mig, men pressefotograferne, der tog billederne. Men interessen har altid været der. Jeg har i tidens løb lavet adskillige fotobøger og stået for udstillingen af Årets Pressefoto, ligesom jeg var initiativtager til Fotodage i Viborg, som gennem en årrække markerede Viborg som fotografiets by – men jeg fotograferer også selv. Ikke mindst natur og fugle…

Her på siden kan du se nogle af mine billeder.

 

Hornborgasøen, Sverige 2024:

Kølsen Skals Engsø, Viborg:

 

Fugle-fotos

At fotografere i naturen er en passion. Ikke mindst holder jeg af at fotografere fugle. Om det er en solsort, der bader i støvet i haven, en dykkende fiskeørn eller en svævende havørn på størrelse med en dør. I tidens løb er det blevet til tusinder af billeder – her er et lille udpluk:

 

Island, sommeren 2023:

Svalbard, juni 2023:

Uganda, efteråret 2022:

 

Safari, Uganda, efteråret 2022:

 

Paris, i skyggen af terror:

Beijing, Kina, 2007:

 

Warszawa, dagligliv:

 

Musik-fotos

Det er fascinerende at fotografere musik. Når musikken går op i en højere enhed med lys og scenografi, giver det af og til fantastiske billeder. Her er en samling af mine musikalske billeder – akkompagneret af min egen sang “Aftenens sidste sang”, hvor jeg selv spiller alle instrumenter:

 

… og her er der lidt flere billeder, akkompagneret af en anden af mine egne sange, med titlen “1 – 2 – 3 akkorder”: