Om mig

Efter 13 år som underviser på Danmarks Journalisthøjskole besluttede jeg i 2001 at tage springet og etablere egen virksomhed som Danmarks første bladudviklingskonsulent. Virksomheden havde været under udvikling gennem de seneste år – og allerede inden, jeg tog springet for alvor, havde en lang række medier trukket på min bistand, ligesom jeg allerede da havde opnået betegnelsen “Danmarks Mr. Magazine”.

I dag er jeg pensionist og har lukket virksomheden. Men jeg kan se tilbage på et virke, hvor jeg har været med til at præge medieudviklingen i specielt Danmark og Norge,

• En af mine kerneydelser var kurser, undervisning og foredrag. Selv om jeg er gået på pension, stiller jeg fortsat gerne op og fortæller om mit virke og mit forfatterskab. Det er i tidens løb bl.a. blevet til adskillige kurser for Den journalistiske Efteruddannelse og foredragsarrangementer for bl.a. Journalistforbundet, Dansk Fagpresse og Norsk Fagpresseforening. Jeg har lavet en lang række kurser for Den journalistiske Efteruddannelse i både London, Stockholm, København og Berlin.

• Jeg har gennem årene stået for tilrettelæggelsen af en lang række fotoudstillinger. Gennem fire år stod jeg for design og ophængning af udstillingen Årets Pressefoto på Brandts i Odense – og i en årrække derefter for den samme udstilling på Museet for Fotokunst på Den Sorte Diamant i København.

I 2013 var jeg initiativtager til arrangementet Fotodage i Viborg, som gennem en årrække var en tilbagevendende, årlig begivenhed. I 2014 stod jeg bl.a. for at indrette en gammel fabrikshal til udstillingssted med adskillige hundrede fotografier, ligesom jeg året efter var med til at omdanne den tidligere Vestre Landsret til ramme om fantastiske fotoudstillinger. Nu er bygningen ved at blive omdannet til Viborg Museum.

For mig handler en god og spændende udstilling om, at der er noget at se og noget at opleve med flere sanser.

Billedet her er taget ved udstillingen på Den Sorte Diamant, hvor daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen står sammen med vinderen af Årets Pressefoto 2015 Jacob Ehrbahn – foran en 25 kvadratmeter stor udgave af Ehrbahns vinderbillede.

Hvis du vil vide mere om min baggrund, kan du finde et cv ved at klikke her.